# راهنمای بازنشانی مک‌بوک قبل از فروش یا هدیه دادن

> اگه تصمیم گرفتین مک‌بوک یا مک دسکتاپ‌تون رو بفروشین، معاوضه کنین یا به کسی هدیه بدین، یا به هر دلیلی دوست دارین پاکش کنین، بسته به نوع مک و ورژن macOS که…

- نشانی: https://applefarsi.com/1674/2023/11/09/راهنمای-بازنشانی-مکبوک-قبل-از-فروش-ی/
- تاریخ انتشار: 2023-11-09
- به‌روزرسانی: 2023-11-09
- نویسنده: اپل فارسی
- دسته: آموزش، مک
- کلمات کلیدی: مک، macOS، رو، مک‌بوک، کنین، بازنشانی، ورژن‌های، System Preferences

## خلاصه

- اگه تصمیم گرفتین مک‌بوک یا مک دسکتاپ‌تون رو بفروشین، معاوضه کنین یا به کسی هدیه بدین، یا به هر دلیلی دوست دارین پاکش کنین، بسته به نوع مک و ورژن macOS که روش نصبه، مراحل مختلفی وجود داره.
- اگه مک‌بوک یا مک دسکتاپ شما macOS Big Sur یا ورژن‌های قبل‌تر رو اجرا می‌کنه، باید از iCloud، iMessage، و FaceTime خارج بشین.
- بیاین ببینیم چطور می‌تونیم مک خودتون رو در macOS Sonoma، Ventura، Monterey، Big Sur و ورژن‌های قبل‌تر بازنشانی کنیم.

---

اگه تصمیم گرفتین مک‌بوک یا مک دسکتاپ‌تون رو بفروشین، معاوضه کنین یا به کسی هدیه بدین، یا به هر دلیلی دوست دارین پاکش کنین، بسته به نوع مک و ورژن macOS که روش نصبه، مراحل مختلفی وجود داره. اگه مک‌بوک یا مک دسکتاپ شما macOS Big Sur یا ورژن‌های قبل‌تر رو اجرا می‌کنه، باید از iCloud، iMessage، و FaceTime خارج بشین. بد نیست از سایر حساب‌ها هم که تو System Preferences → Internet Accounts هستن خارج بشین. شاید بخواین دستگاه‌های بلوتوثی که به مک وصلن رو هم جدا کنین.

![](https://applefarsi.com/wp-content/uploads/2023/11/IMG_4913.png.webp)

برای ورژن‌های جدید macOS، نیازی به این کارها نیست. بیاین ببینیم چطور می‌تونیم مک خودتون رو در macOS Sonoma، Ventura، Monterey، Big Sur و ورژن‌های قبل‌تر بازنشانی کنیم.

برای macOS Ventura و Sonoma:

- برنامه System Settings رو باز کنین.

- از نوار کناری سمت چپ، General رو انتخاب کنین.

- حالا Transfer or Reset > Erase All Contents and Settings رو کلیک کنین.

- اگه لازمه رمزتون رو وارد کنین، بعد دستورالعمل‌ها رو برای بازنشانی مک دنبال کنین.

برای macOS Monterey:

- یک نسخه پشتیبان جدید از مک خودتون بگیرین.

- System Preferences رو باز کنین.

- روی System Preferences در نوار منو کلیک کنین > Erase All Contents and Settings.

- دستورالعمل‌ها رو برای کاملا پاک کردن مک دنبال کنین.
